Наставникът на Лече Роберто Даверса говори по различни теми свързани с италианския футбол, и за стартиращата само след броени дни Шампионска лига. Според специалиста, Интер отново може да направи нещо значимо в надпреварата през този сезон, но  за Даверса фаворитите в турнира са обичайните заподозрени.

„Не считам, че ще има кой знае какви изненади и през този сезон в турнира. Да, очакват ни интересни мачове и вълнуващи моменти, но за мен, фаворитите са ясни. Давам своите предпочитания на Манчестър Сити, или Реал Мадрид и смятам, че някои от тези два тима ще триумфира накрая. Напълно е възможно Сити да защити трофея си, просто, защото според мнозина, в момента те са най-добрия отбор в световен мащаб и много трудно могат да бъдат спрени.”

Все пак, Шампионската лига е най-силният европейски клубен турнир, а във футбола всичко е възможно. От италианските клубове, най-големи шансове за добро представяне има Интер. Те направиха нещо впечатляващо през миналата година, като включително и във финала играха много добре и имаха своите шансове. Те отново могат да достигнат много далеч, разбира се, зависи и от жребия, но от четирите италиански клуба, определено, Интер е с най-големи шансове да остави своята следа в турнира“, каза Даверса.