Виктория Пилзен приема отбора на Интер във втория мач на Група C в Шампионска лига. Двуобят ще започне в 19:45 и ще бъде излъчван на живо в ефира на MAX SPORT 4 HD. 

Виктория Пилзен е считан за аутсайдера в тази група с Барселона, Байерн Мюнхен и Интер. Пилзен обаче няма загуба в Чехия и въпреки тежкото поражение на "Камп Ноу" през миналата седмица, сега ситуацията е различна. Определено Интер са изправени пред трудно гостуване в Чехия. Виктория Пилзен няма загуба у дома, в местното си първенство,  през целия изминал сезон, като те записаха 16 победи и 2 равенства. Тази форма продължава и през този сезон с 2 победи на "Доосан Арена". От групата за мача най-вероятно ще отсъстват Ян Климент, Ян Копиц и Радим Резник.

Интер се върна към победите, след загуба от Байерн Мюнхен в Шампионска лига с 0:2 и в дербито на Серия А срещу Милан с 2:3. Отборът на Симоне Инзаги победи Торино с 1:0, след гол на Брозович. За италианския гранд този двубой е изключително важен, след като загуби първия мач в групата, а през днешния ден ще излязат двата фаворита в групата - Байерн Мюнхен и Барселона. Най-големият липсващ за Интер ще е Ромелу Лукаку.

Ето стартовите състави:

Виктория Пилзен: Станек, Хавел, Хейдел, Перница, Йемелка, Калвач, Буча, Москера, Влканова, Сикора, Чори

Интер: Онана, Шкринияр, Ачерби, Бастони, Дъмфрис, Барела, Брозович, Мхитарян, Госенс, Джеко, Хоакин