Вчера младата звезда на Интер и български национал - Никола Илиев, реализира четири гола в младежката Шампионска лига за победата на примаверата на Интер с 4:2 над Виктория Пилзен в сряда. 18-годишният футболист отправи 6 удара за мача, от тях 4 бяха голови. Днес в социалните мрежи се появи видео с попаденията на таланта.

В 23-та минута Никола Илиев откри резултата за италианския тим.

Десет минути по-късно Никола вкара второто си попадение в срещата след асистенция на Самуел Григар, пращайки топката под напречната  греда.

В началото на втората част гостите от Пилзен се върнаха в двубоя, след като Алесандро Фонтароза си отбеляза автогол. В 65-та минута обаче Илиев оформи своя хеттрик и отново даде на Интер два гола преднина.

Българският талант не спря с попаденията след третото и в 77-ата минута за четвърти път в срещата прати топката във вратата на Виктор Байер. В 85-ата минута Алао Дабани върна още един гол за Виктория Пилзен.

С успеха младите „нерадзури“ си подпечатаха продължаването напред в турнира в група, в която са още Барселона и Байерн Мюнхен.