Крилото на Манчестър Юнайтед Алексис Санчес ще замине за Милано утре или вдругиден, за да финализира трансфера си в местния Интер, съобщават медиите в Италия. Днес се появиха информации, че двата клуба са се разбрали по детайлите около сделката, като чилийският национал ще играе при "нерадзурите" под наем през този сезон.

Този следобед Санчес се появи на базата на "червените дяволи" в Карингтън за тренировката на тима след вчерашното равенство с Уулвърхемптън, но това може да е последната му среща със съотборниците му в Юнайтед. Все още не са ясни всички детайли по трансфера, като според информации Интер ще плати 2 или 3 милиона евро на Юнайтед за наема, но английският клуб ще плаща половината от огромната заплата на Санчес. В края на сезона Интер ще може да откупи правата на чилиеца срещу 15 милиона евро, но не е ясно дали ще бъде задължен да го направи по договор.

В коментарите си след вчерашния мач с Уулвс мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр призна, че е възможно Алексис да се раздели с отбора в следващите две седмици. /БГНЕС