Халфът на Каляри Раджа Наинголан има желание да остане в клуба, но ще трябва да направи някои жертви, за да може това да се осъществи. В момента бившият белгийски национал е преотстъпен от тима на Интер, а двата клуба са близо до споразумение за трансфер.

"Нерадзурите" искат около 20 милиона евро, като Каляри е съгласен, но не и на исканата от Раджа Наинголан заплатата от 4 милиона евро годишно. Ако се съгласи на по-ниско възнаграждение, Нинджата със сигурност ще продължи да носи екипа на любимия си тим.

От началото на сезона 31-годишният халф има 5 гола и 5 асистенции в Серия А. Каляри започна този сезон силно и през декември бе 4-ти, но след това резултатите рязко се влошиха и това доведе до уволнението на старши треньора Роландо Маран, който беше заменен от Валтер Дзенга.

Това е вторият период на Наинголан в Каляри. Той изкара в отбора почти пет години преди да подпише с Рома през 2014-а. Една от причините за завръщането на белгиеца в клуба от Сардиния е, че жена му е болна от рак и двамата искаха да са по-близо до семейството й.