Във вторник Антонио Конте бе официално представен като нов мениджър на Тотнъм, което неминуемо вдъхна ентусиазъм във феновете на „шпорите“. Очакванията към него са да върне отбора в битката за челните места, а за целта се очаква да вдигне класата на тима с нови попълнения през зимния трансферен прозорец.

„Daily Star“ твърди, че италианецът е насочил вниманието си към четири звезди от Серия А, с които да освежи състава. Смята се, че Конте иска да укрепи гръбнака на своя отбор и планира да привлече защитник, халф и нападател през януари.

Нападателят на Фиорентина Душан Влахович, към когото „шпорите“ имаха интерес и през лятото, е номер едно в списъка с желания на Конте. В защита италианският специалист ще се обърне към бившия си тим Интер за Милан Шкриниар или за Стефан Де Врай.

Конте също така иска да привлече халфа на Милан Франк Кесие, който може да бъде взет за скромна сума, след като договорът му изтича в края на сезона. Вчера дори се появиха информации, че двете страни вече са постигнали споразумение помежду си.