Нападателят на Интер Лаутаро Мартинес е "много щастлив" в Интер въпреки постоянните информации за негов трансфер в Барселона, това твърди агентът му Бето Яке. Аржентинският нападател има клауза за освобождаване в размер на 111 милиона евро, която изтече през юли, а Барселона отказа да яплати заради сериозните финансовите последици от пандемията от коранавирус в клуба.

60 снимки

"Трансферът на Лаутаро е повече в медиите, отколкото в реалния живот", каза Яке пред "La Figura de la Cancha".

"Лаутаро има три години от договора си с Интер и е много щастлив там, където е. Той имаше много добър сезон, все още трябва да играе в Лига Европа и се надявам, че Интер може да стигне докрая в това състезание. Никога не е имало нужда да му давам съвети и сега отново няма нужда. Той винаги е бил пълноценен играч и е узрял през годините", добави Яке.

Мартинес вкара 14 гола в Серия А, като Интер на Антонио Конте завърши на второто място, на точка зад шампиона Ювентус. Аржентинският национал успя да отележи 19 гола във всички турнири до четвъртфинала на Интер в Лига Европа срещу Байер Леверкузен, който бе спечелен с 2:1 снощи.