Наставникът на Тотнъм Жозе Моуриньо заяви, че отборът не е получавал оферта от Интер за Кристиан Ериксен и намеренията му са да го включи в състава за гостуването срещу Уотфорд в събота.

От италианския клуб са сигурни, че са близо до договорка с 27-годишния полузащитник за сумата от 12 млн. паунда. Срокът на контракта ще бъде за 4 години и половина, а датчанинът ще получава 15 млн. паунда на година. 

Спортният директор на Интер, Пиеро Аусилио, е бил в Лондон тази седмица, опитвайки се да уреди последните детайли по трансфера на Ериксен, както и тези на Оливие Жиру от Челси и Ашли Йънг от Манчестър Юнайтед. 

"Те са сигурни относно сделката, защото явно смятат да направят оферта. но такава все още няма", призна Моу. 

"Когато виждам, че хората говорят, и то отговорни хора, просто съм изненадан."

"Кристиан дава всичко от себе си, нормално е до 31-ви януари неговият мозък да не е абсолютно фокусиран. Това е нормално последствие от събитията", заяви португалският специалист. 

"Ако съм играч, който всеки ден чете информацията за себе си, няма да знам какво се случва. Все още не разбирам този оптимизъм. От няколко месеца хората говорят за това, че той ще изиграе последния си мач за клуба и нищо не се променя. Ериксен ще играе утре, в състава е за мача", призна Моу