Английският Манчестър Юнайтед е предложил в сетния миг удължаване на договора на опитния си футболист Ашли Йънг. По този начин шефовете на „червените дяволи” опитват да оставят англичанина на „Олд Трафорд”, който е сериозно преследван от доста отбори в Италия, съобщава извънредно Sky Sports.

Договорът на капитана на Юнайтед изтича в края на настоящия сезон, а най-сериозен интерес към него има от италианския Интер Милан. Наставникът на „нерадзурите” Антонио Конте има голямо желание да добави още опит в състава си, като вижда именно в Йънг перфектната възможност това да се случи.

По-рано през деня BBC съобщи, че капитанът на английския клуб ще премине в Интер като свободен агент след края на този сезон, но по всичко личи, че „червените дяволи” ще опитат да спрат тази договорка с подновяването на договора на футболиста.

През лятото миланският клуб закупи Ромелу Лукаку и взе Алексис Санчес под наем, като белгиецът възроди кариерата си на „Джузепе Меаца” и е един от основните играчи в селекцията на Конте.