Агентът на Пол Погба Мино Райола съвсем не се наслаждава на почивка по време на паузата за националните отбори. Според италианските медии суперагентът вече е уговорил среща с ръководството на Ювентус, а темата ще бъде именно евентуален трансфер на френския национал.

Изглежда Райола и неговият клиент ще подложат Манчестър Юнайтед под още по-голямо напрежение с цел да си издействат продажба през зимата. През лятото Барселона прояви известна настоятелност в преговорите за Погба, но така и не бе близо до привличането на най-скъпата покупка в историята на „червените дяволи”.

През ден медиите в Англия докладват за лошите взаимоотношения между 25-годишния полузащитник и мениджъра Жозе Моуриньо, които са и неговият основен мотив да натиска за изходящ трансфер.

„Тутоспорт” – който първи съобщи за готвещия се трансфер на Кристиано Роналдо в Ювентус – твърди, че в близките дни Райола е запланувал среща с висшето ръководство на „старата госпожа”. По принцип на нея ще се обсъди бъдещето на таланта Мойс Кийн, който остана в Юве и след затварянето на летния пазар, но със сигурност и Погба ще бъде обсъден.

През 2016-а именно Ювентус продаде Погба обратно на Манчестър Юнайтед срещу 89 милиона паунда. По онова време французинът бе най-скъпият футболист в света.

Още по темата:

Примирие между Моу и Погба, но нищо не е забравено

Интересно: Погба мечтае да работи със Зидан

Погба: Барселона? Кой знае какво може да се случи през следващите месеци

Бербо дава акъл на Юнайтед: Не пипайте Жозе и Погба