Защитникът на Интер - Милан Шкриниар, ще се присъедини към Пари Сен Жермен през лятото, след като „нерадзурите“ отхвърлиха оферта от парижани за това той да премине на „Парк де Пренс“ още този месец.

Джанлука ди Марцио съобщава, че ПСЖ наистина е отправил оферта за словака, чийто договор изтича през лятото. Те са предложили около 10 милиона евро на Интер, който обаче смята, че тази сума отговаря на тяхната оценка на централния бранител. Те искат поне двойно на това, за да го продадат този месец, вместо да го загубят без пари през лятото.

Gulliver/GettyImages
20 снимки

Иначе Шкриниар вече е постигнал споразумение да заиграе към ПСЖ през лятото и сега остава да се разбере единствено трансферът да се осъществи още до края на този месец.

Интер вече разгледа потенциални заместници на Шкриниар и един от тях е Тиаго Джало от Лил. Другите спрягани имена са Виктор Линдельоф от Манчестър Юнайтед, както и Крис Смолинг, който все още не е подписал нов договор с Рома. Привличането на шведа от Манчестър Юнайтед също би било сложна задача.