Милан Шкриниар говори пред медиите, че няма абсолютно никакво намерение да напуска Интер Милано, било то в Манчестър Юнайтед. Откакто премина на „Джузепе Меаца” през юли 2017-а година, Скриниар записа 96 участия като титуляр за „нерадзурите”, утвърждавайки се като един от най-респектиращите централни защитници в европейския футбол.

Националът на Словакия предизвика голям интерес от други клубове със солидното си представяне, а двата тима от Манчестър пожелаха да имат в състава си 24-годишния футболист, който отхвърли каквато и да било възможност да напусне Интер. „Сега трансферният прозорец е затворен и ще отвори след два месеца и половина. Не съм получавал никакви оферти, но медиите спекулират за Ман Сити, Ман Юнайтед и Барселона”.

„Истината е, че се чувствам добре в Интер и имам прекрасни отношения с феновете. Не искам да пропускам нищо тук. Играя често, което е много важно за мен. Затова съм взел решението си да остана в Интер и не искам да променям нищо сега”, коментира бранителят пред Ruhr Nachrichten.

Милан Шкриниар има още четири години по своя договор с гранда от Милано.