Наставникът на Интер Лучано Спалети бе доста раздразнен след поражението на „нерадзурите” от Торино с 0:1. Гологлавият специалист довери, че не е негов проблем, ако Иван Перишич иска да си тръгне от „Джузепе Меаца”.

Иначе гол на Армандо Ицо раздели двата тима, като загубата означава, че Интер има едва една спечелена точка в мачовете си от Серия А през 2019-а година.

Мачът бе в сянката от изказването на Бепе Марота преди старта му, че Перишич иска да напусне. „Просто е. Играчите могат да казват това, което желаят. Те са служители в клуба, подписват контракти. Ако искат да напуснат, трябва да бъде платено за тях”, сподели треньорът на Интер.

„Не можеш да пуснеш футболист без пари и да платиш с твоята заплата за него. Ако Марота е казал, че той няма желание да играе, то е ясно, че той няма да играе. Това не е проблем за мен. Човек, който не може да донесе на отбора нещо полезно, не е нужен”, продължи Спалети.

Перишич бе оставен на скамейката за гостуването в Торино и бе причината постройката на миланския тим да бъде променена на 3-5-2. „Смених крилата с двама нападатели, защото нямах достатъчно крайни полузащитници. Рискувахме и с пускането на Матео Политано в края, тъй като той не е готов, докато Кейта е аут”, потвърди наставникът.


Още по темата:

Перишич не ще в Интер, поиска трансфер

Торино удари Интер в мач без "мрънкащия" Перишич