Кристиан Ериксен все още има шанс да се завърне в Тотнъм, ако продължи да не е ключова част от тима на Антонио Конте в Интер. Това твърди италианският журналист Фабрицио Романо, макар да подлага на съмнение подобен вариант заради привличането на Гарет Бейл.

Според информациите „шпорите“ са проучвали възможността да си върнат Ериксен през лятото. Смята се, че лондончани са подпитали Интер за възможността да вземат датчанина под наем, който подписа с „нерадзурите“ през януари за 17 милиона паунда. Италианците обаче са отхвърлили този вариант. 

След като завърши седемгодишния си престой в Тотнъм, за да премине в Серия А, Ериксен реализира само четири гола и даде три асистенции в 28 мача за Интер. Той има и едва девет мача като титуляр в първенството.

28-годишният футболист подписа за четири години и половина с тима от Милано, но изявите му не са на това ниво, на което се радваше в Тотнъм. 

Според Романо обаче има шанс ръководството на "шпорите" да направи още един опит да си вземе Ериксен обратно, когато отвори зимният трансферен прозорец през яунари.