Отборът на Тотнъм може да привлече звездата на Интер Милан Шкриниар за сумата от 45 милиона паунда през следващия месец. Журналистът Фабрицио Романо смята, че мениджърът Жозе Моуриньо иска да подсили тима си с централен защитник, когато се отвори трансферният прозорец през януари.

Според Романо, Интер отчаяно се нуждае от пари и е готов веднага да се раздели с един от най-добрите си играчи. Тотнъм бяха силно свързани с трансфер на 25-годишния Шкриниар и през лятото.

Словашкият национал кара четвъртия си сезон на „Сан Сиро“ и вече има 130 участия с екипа на „нерадзурите“. Смята се, че той може да бъде на разположение за сумата от 45 милиона паунда.

„Ситуацията на Милан Шкриниар не се е променила. Интер се нуждае от пари. Ако „шпорите“ пристигнат утре сутринта с оферта от 45 милиона паунда, Интер ще го продаде. Тя (сделката за Шкиниар) зависи от Тотнъм сега“, заяви Романо.

Лондончани привлякоха Джо Родон от Суонзи това лято, но все пак искат да се подсилят с още един качествен защитник, особено след напускането на Ян Вертонген.