Тимът на Интер не познава вкуса на успеха в новия сезон на Серия „А” след втория кръг, завършвайки наравно 2:2 с гостуващия Торино.„Нерадзурите” поведоха с 2:0 в резултата, но допуснаха изравняване през второто полувреме и по този начин се намират на 11-о място в класирането. Торо пък от своя страна е с равни показатели с миланския клуб и е 12-и също с една точка. Иван Перишич даде преднина на домакините в седмата минута, а Стефан де Фрай удвои в 32-ата. Първото полувреме бе изцяло в полза за Интер, но през втората част с голове на Андреа Белоти в 55-ата и Суалихо Мейте в 68-ата Торино стигна до равенството на "Джузепе Меаца".

Мачът стартира силно за футболистите на Лучано Спалети и Иван Перишич прониза Салваторе Сиригу отблизо, след като бе точен в седмата минута.

В 32-ата миланският гранд удвои своя актив срещу „биковете”, след като новото попълнение Стефан де Фрай засече центриране от фаул на Политано и прати в екстаз феновете на Интер.

И всичко сякаш изглеждаше приключило на „Джузепе Меаца, но отборът на Торино не смяташе така. В 55-ата стрелецът на Торо Андреа Белоти бе намерен по впечатляващ начин от Яго Фалке зад гърба на отбраната на Интер и с едно движение финтира Ханданович, за да намали резултата – 1:2.

Попадението на голмайстора на Торино даде импулс на съотборниците му, които заиграха уверено в Милано и в 68-ата минута Суалихо Мейте изравни резултата. Френският халф овладя на дъгата на наказателното поле и с лек изстрел прати топката в дясната греда на Ханданович, след което тя премина голлинията – 2:2.

Пет по-късно Белоти бе близо да оформи пълен обрат, но ударът му бе блокиран от бранител на Интер.

В 76-ата Иван Перишич изигра солидно ситуация от своята половина и напредна с мощен спринт към вратата на Торо. Хърватинът не се посвени и стреля силно и топката влиташе във вратата, но с последвал фалц промени траекторията си и премина край дясната греда на Сиригу.

В добавеното време на срещата отново Перишич бе близо до трети гол за „нерадзурите”, но ударът му бе впечатляващо блокиран от стража на Торо.

В следващия кръг Торино приема СПАЛ, докато Интер му предстои гостуване на Болоня.