Полузащитникът на Интер Марсело Брозович възнамерява да съди главния редактор на списание „Кинг Корона”, след като то публикува материал за любовна афера между него и съпругата-агент на неговия изпаднал в немилост съотборник Мауро Икарди.

26-годишният Брозович е инструктирал своя адвокат Данило Буонджорно да изправи пред съда шефа на медията Фабрицио Корона заради твърденията, че е имало интимни отношения между хърватина и Уанда Нара.

Бившият агент на Икарди: Тепърва ще видите най-лошото

„Новините са колкото фалшиви, толкова и клеветнически, а публикуваната история поставя под съмнение морала и имиджа на футболиста, като несправедливо го обвинява в поведение, каквото никога не се е случвало”, заяви адвоката пред информационна агенция АНСА.

Семеен разкол при Икарди, съпругата-агент на мушката

„Предвид опита да се подкопае личната позиция на играча както пред компанията, на която принадлежи, така и пред феновете и всички читатели – нещо, което Брозович винаги е уважавал, заявяваме, че тази клевета в никаква степен не отговаря на истината. Никога не е имало никаква връзка или каквото и да е било с г-жа Уанда Нара”, се казва още в обръщението.

Съотборник на Икарди "хареса" новината за отнетата лента

От лагера на Брозович категорично отрекоха твърдението за „насилствени атаки” над съпругата на Икарди, за каквито се споменава в материала на „Кинг Корона”.