Наставникът на Интер Симоне Индзаги не скри факта, че в клуба се надяват през следващия сезон да спечелят Скудетото, след като през миналата кампания не успяха да го направят, завършвайки на две точки зад шампиона Милан.

“Не бих казал, че ще търсим отмъщение за миналия сезон. Ще трябва да свърша страхотна работа, за да повторим последната ни кампания. Справихме се много, много добре и играхме красив футбол за дълъг период от сезона, така че съм доста доволен. Щеше да е стратосферна година, ако бяхме спечелили Скудетото, с което се разминахме на две точки. Ще се опитаме да го спечелим тази година, знаейки, че имаме съперници, които искат да направят същото и са се подсилили. Работим с тази цел в мислите ни от 6 юли насам.

"Миналата година, след редицата продажби, не се говореше за Интер, а след това се справихме толкова добре за 3-4 месеца, че всички ни сочеха за фаворити. Има толкова много отбори, похарчили повече от Интер, които ще имат за цел да триумфират".

"Стивън Жанг? Да, разполагаме с близки собственици и ръководство е огромно удоволствие, защото те ни подкрепят всеки ден и се стремят нищо да не ни липсва. Дистанцията с Милан? Видяхме как беше миналият сезон, когато играхме помежду си четири пъти - веднъж ние победихме, веднъж - те, а два пъти завършихме наравно. За Купата ние се представихме по-добре, а в първенството те се справиха страхотно, защото направиха нещо изключително”, коментира Индзаги пред DAZN.