Новият нападател на Интер Ромелу Лукаку не крие радостта си, че се завърна в тима на „нерадзурите“. Белгиецът призна, че е сгрешил с трансфера си в Челси през миналото лято, но сега е амбициран отново да покаже най-добрата си версия и да помогне на миланския гранд да се пребори за Скудетото.

"Предстоящият сезон ще бъде най-голямото предизвикателство за мен. Напуснах и това беше грешка, нали Нико? (обръща се към Барела). Щастлив съм отново да облека тази фланелка и отборът знае какво ни предстои“.

„Идва тежък сезон, но трябва да продължим в същия дух. Докато бях в Англия през миналия сезон осъзнах колко голямо име е Интер в целия свят. Профилът на клуба се развива на международната сцена. За това помагат и социалните медии. Затова е важно тифозите да виждат какво се случва в съблекалнята, как тренираме, как се забавляваме и се шегуваме помежду си“.

„Милано е страхотен град и аз запазих апартамента си тук, когато отидох в Лондон, защото майка ми постоянно идваше, а и аз също исках един ден да се завърна", заяви Лукаку.