Новият страж на Интер Андре Онана изрази радостта си от своя трансфер в клуба и беше категоричен, че не се притеснява, че ще се конкурира със Самир Ханданович за титулярното място на вратата.

“Много съм щастлив да бъда част от този велик клуб и от това семейство, което е голяма институция. Да бъда тук за мен е върхът и се надяваме в бъдеще да постигнем важни цели. Говорих си с Ето’о няколко пъти. Той винаги ми е казвал, че Интер е перфектен за мен. Ето защо, когато чух за офертата, нямах никакви съмнения. Интер винаги са имали добри вратари, включително и настоящия".

"Аз съм спокоен, това е голямо предизвикателство и времето ще покаже дали ще успея да го спечеля. Аз обаче съм доста уверен. Знам, че миналият сезон не беше това, което очаквахме, особено последният мач, в който не успяхме да станем шампиони, но следващите ще бъдат по-добри. Ще се борим да спечелим всичко, тук и в Европа, защото тимът заслужава всичко най-добро и с играчите, с които разполагаме, трябва да мислим за големи неща. Така че нека феновете имат вяра в нас”, заяви Онана пред клубната телевизия.