Интер и Монца са се договорили за преотстъпването на халфа Стефано Сенси, съобщава Джанлука Ди Марцио след вчерашната среща на Адриано Галиани с ръководството на “нерадзурите”.

Сега зависи от самия играч дали е съгласен да прекара следващия сезон в новака в Серия "А", в който играе родният футболист Валентин Антов. През тази пролет италианският национал беше под наем в Сампдория, като записа 11 мача за “моряците”.

Смяташе се, че на въпросната среща Галиани е обсъдил възможността Монца да привлече и Андреа Пинамонти, но след нея той отрече двете страни да са говорили за нападателя. Въпреки това според италианските медии “бианкоросите” са отправили оферта за него в размер на 15 млн. евро, но Интер настоява поне за 20 млн.

23-годишният играч е желан и от още няколко отбора в Серия "А" - Аталанта, Салернитана и Торино, като той дори вече е постигнал договорка с бергамаските за личните си условия. Пинамонти впечатли с изявите си през миналата кампания, в която вкара 13 гола за 37 мача като преотстъпен в Емполи.