Ромелу Лукаку е с една крачка по-близо до завръщане в Интер. Според италианските журналисти Николо Скира и Фабрицио Романо това може да се каже, след като днес се е състояла директна среща между представилите на Челси и „нерадзурите“. Информациите са, че разговорите са били позитивни.

Двата клуба ще продължат да дискутират размера на наема, срещу който белгиецът ще може отново да облече фланелката на Интер. Скира твърди, че за момента грандът от Милано е предложил наем в размер на 5-6 милиона евро. Тази сума е много далеч от лансираната преди време в английските медии сума от 20 милиона паунда, които уж лондончани искали, за да преотстъпят Лукаку за един сезон.

Самият нападател вече е изразил готовност да намали заплатата си от 12 на 7 милиона евро, за да се завърне на „Сан Сиро“.

Друг италиански журналист – Танкреди Палмери, твърди, че Лукаку вече официално подал молба за трансфер в Интер. Според него до 48 часа „нерадзурите“ могат да направят двоен удар, финализирайки трансферите на Лукаку и Дибала.