Легендарният нападател на Интер Диего Милито коментира редица теми, свързани с клуба, но най-вече говори за възможото привличане на Пауло Дибала, подчертавайки колко добре би се отразило то на “нерадзурите” и играча.

“Не ни е скучно. Какъв трансферен удар с Ромелу Лукаку! Той показа, че може да промени не само Интер, но и цялата Серия "А". Да видим какво ще стане с Дибала, всеки би имал полза от него. Ако има възможност, той трябва да бъде привлечен. Той би бил предимство за отбор, който и без това вече е завършен. Дибала би бил в подходящия клуб, за да започне наново. Дори не би му се наложило да сменя първенството, той познава добре Серия "А" и не би изпитвал трудности. Отборът и феновете биха го приели добре, а желанието му за отмъщение би направило разликата". 

"Всички знаят, че имам слабост към Лаутаро Мартинес, но той е млад и все още може да израства. Той няма граници и с пристигането на нови шампиони неговият талант ще допълни останалите. Би било голяма загуба Милан Шкриняр да си тръгне, но в Интер ще знаят как да го заменят. Радвам се, че ще гледам Самир Ханданович още една година. Той е чудесен вратар и много добър човек, като прави добре, че не се предава. Той ще се бори с Андре Онана за титулярното място”, заяви Милито в интервю за “Гадзета дело спорт”.