Трансферът на Милан Шкриниар от Интер в Пари Сен Жермен е пред провал. Преговорите между двата клуба навлязоха в задънена улица и никой не е склонен на отстъпки.

Интер настоява да получи 70 млн. евро за словашкия национал, но според “Екип” ПСЖ няма да плати подобна сума за футболист, който може да стане свободен агент следващото лято. Парижани са склонни да се разделят с не повече от 50 млн. евро за защитника. 

От Интер вече водят разговори със Шкриниар за нов контракт. “Нерадзурите” ще се опитат да задържат централния бранител, след като се разминаха с Бремер и той подписа с Ювентус. 

Словакът е в Интер вече 5 години и в този период е несменяем титуляр. Старши треньорът Симоне Индзаги се надява клубът да го задържи, а вратарят Самир Ханданович беше категоричен, че Шкриниар тренира с максимална отдаденост и по нищо не личи, че има желание да премине в друг отбор.

Не е изключено оферта за него да изпрати Челси. Причината е, че основната трансферна цел на "сините" от Лондон  - Жул Кунде, ще премине в Барселона.