Френският шампион Пари Сен Жермен започна основен ремонт в клуба преди следващия сезон. След като преподписа с голямата си звезда Килиан Мбапе за нови три години и с предстоящото напускане на треньора Маурисио Почетино, новият спортен директор Луис Кампос започва да мисли и за подсилване на други позиции в отбора.

Сега се твърди, че парижани са направили защитника на Интер Милан Шкриниар своя основна цел за подсилване на защитата. Той бива разглеждан и като дългосрочен заместник на ветерана Серхио Рамос. Смята се, че от „Парк де Пренс“ са пратили оферта от 60 милиона евро за словашкия национал.

Според „Corriere della Sera“, ПСЖ първоначално е предложил 50 милиона евро на Интер, но тази цифра сега се е увеличила, за да се опитат да принудят „нерадзурите“, които все още са в в тежко финансово състояние, да продадат своя основен играч.

Въпреки това, от Интер очакват да получат 80 милиона евро за 27-ия годишен бранител. „Gazzetta dello Sport“ съобщава, че представители на двата клуба трябва да се срещнат в понеделник, за да се опитат да постигнат споразумение.