Аржентинският национал Пауло Дибала се очаква да вземе решение за бъдещето си през следващата седмица. Нападателят дълго време се колебае над различните оферти, които получи, след като стана ясно, че няма да остане в Ювентус. Към днешна дата битка за подписа му водят три клуба - Интер, Наполи и Рома, а с най-големи шансове да го привлекат са „вълците“.

От Рома вече са отправили конкретно предложение на агентите на Дибала. Офертата е за 4-годишен договор и заплата от 6 милиона евро на сезон плюс определени бонуси. Италианските медии твърдят, че аржентинецът ще даде своя отговор във вторник и е много вероятно той да е положителен.

Дибала все повече се притеснява, че стартът на сезона наближава, а той още няма отбор. Желанието му е въпросът да бъде решен колкото се може по-скоро и да започне подготовка, за да влезе във форма за официалните мачове.

Въпреки изказването на вицепрезидента на Интер Хавиер Санети, че в момента в тима няма място за Дибала, „нерадзурите“ също не са се отказали от идеята да вземат 28-годишния бившата звезда на Палермо. Очаква се в следващите дни и миланският гранд да излезе с конкретна оферта. Наполи също следи ситуацията, но на този етап без да предприема конкретни действия.