Отборът на Манчестър Юнайтед се интересува от защитника на Интер Дензъл Дъмфрис. На „Олд Трафорд“ са набелязали нидерландеца като потенциален заместник на Аарън Уан-Бисака. Бъдещето на 24-годишния англичанин остава неясно, като новият мениджър Ерик тен Хаг не е сигурен дали ще разчита на него за новия сезон. Наставникът би предпочел да има в състава си своя сънародник Дъмфрис, съобщава италианският журналист Фабрицио Романо.

„Манчестър Юнайтед ще привлече нов десен бек, ако Уан-Бисака си тръгне. В момента Тен Хаг преценява качествата му, както и на други играчи по време на предсезонната подготовка. Доколкото знам Диого Далот остава в плановете на наставника, който харесва неговите качества. Въпреки слуховете, Джонатан Клаус никога не е бил в плановете на Юнайтед, а и той скоро ще подпише с Олимпик Марсилия. Дензъл Дъмфрис е любимец на Тен Хаг, но все още не са водени преговори с Интер“, разкри Романо пред „CaughtOffside“.

26-годишният Дъмфрис премина в Интер само преди година, като остави доста добри впечатления с изявите си през първия сезон на „Джузепе Меаца“, където записа 45 мача, 5 гола и 7 асистенции. „Нерадзурите“ със сигурност няма да се разделят лесно с него и ще трябва да получат сериозна оферта, за да го пуснат на „Олд Трафорд“. Порталът Transfermarkt.com оценява нидерландския национал на 25 милиона евро.