В отбора на Тотнъм се подготвят за напрегнато трансферно лято. Спортният директорът на „шпорите“ Фабио Паратичи ще проведе разговори с мениджъра Антонио Конте в Италия тази седмица, тъй като ще иска да убеди специалиста да остане начело на тима, пише „Telegraph“.

Паратичи ще направи това, като обещае на Конте, че може италианският тактик ще получи нужните средства затова да привлече най-малко шестима нови играчи. След като Конте класира лондончани и за Шампионската лига през следващия сезон, надеждата ще бъде, че под ръководството на италианеца „шпорите“ ще могат да се борят и за нещо повече във Висшата лига.

Изданието разкрива и потенциалните цели на Тотнъм. Той включва централните защитници Алесандро Бастони (Интер), Глейсон Бремер (Торино), десният бек  Джед Спенс (Нотингам Форест), халфовете Кристиан Ериксен (Берентфорд), който е бивш играч на „шпорите“, Джеймс Уорд-Праус (Саутхемптън), Калвин Филипс (Лийдс Юнайтед) и нападателят на Манчестър Сити Габриел Жезус, който е искан и от големия съперник на лондончани - Арсенал.