В Ювентус са убедени, че могат да изпреварят Интер за привличането на Бремер, съобщават трансферните експерти в Италия. Именно защитникът на Торино беше избран за най-добър на своята позиция в Серия "А" за миналия сезон.

Бразилецът още от началото на годината е приоритетната трансферна цел на “нерадзурите” за подсилване в отбрана. Той дори се разбра с клуба за 5-годишен договор със заплата от 3 млн. евро на сезон още преди месеци.

Споразумение между Интер и Торино обаче все още липсва. Именно затова днес ще се проведе среща между техните ръководства, като се очаква миланският гранд да предложи твърда сума от 30 млн. евро. Според различните източници към нея ще бъдат добавени бонуси или младият талант Чезаре Казадей.

Междувременно, оптимизмът на Ювентус се основава върху това, че клубът е готов да даде повече пари както на 25-годишния играч, така и на градския си съперник. Ако Интер не успее да се разбере с Торино днес, “бианконерите” са готови да предложат за Бремер 35+5 млн. евро, а на играча договор до 2027-а с годишна заплата от 4 млн.