Директорът на Интер Бепе Марота сподели, че клубът едва ли ще посегне към закупуването на играчи през зимния трансферен прозорец, тъй като няма достатъчно добри играчи, които да бъдат привлечени в този период от годината. 

Треньорът на "нерадзурите" Антонио Конте се опася, че в състава му липсва достатъчно дълбочина, за да се справи с дългия сезон в Серия А и европейските клубни турнири. Марота обаче подчерта, че Интер трябва да следва досегашната си траектория на развитие и да не взема прибързани решения. 

"В началото на проекта ни имахме смелостта да поемем отбор е трудна ситуация, който обаче сега започва да ни носи радост. Ние обаче сме само на една четвърт от пътя и не трябва да прибързваме" започна Марота. 

"Проектът е вълнуващ, защото част от него е и Антонио Конте, който пасва перфектно на Интер и е един от най-добрите треньори в света". 

"Януарският трансферен прозорец не предоставя достатъчно добри възможности. Не знам какво бихме могли да извлечем от него, тъй като няма добри играчи, които да са налични за купуване", завърши директорът на "нерадзурите".