Съпругата на капитана на Интер Мауро Икарди - Уанда Нара, която се подвизава и като негов агент, заяви, че няколко гранда проявяват сериозен интерес към клиента ѝ.

Интер предлага нов договор на Икарди

По думите ѝ те са готови да платят откупната клауза в договора му с "нерадзурите", която е в размер на 110 милиона евро. Контрактът на Икарди изтича през 2021 година, а от Интер вече подготвят нов, който ще бъде до 2022 година. Освен това се очаква заплатата на футболиста да бъде увеличена на 6 милиона евро на година.

"Няколко големи клуба са готови да платят клаузата за откупуване, която е доста висока.  На фона обаче на днешната ситуация в европейския футбол, за играч от ранга на Мауро, тя не е чак толкова невероятна. Интересът е доста сериозен, но за момента приоритет за нас си остава Интер", каза Нара.

Икарди аут от състава на Аржентина за Мондиал 2018

"Ще имаме среща със спортния директор на клуба, но желанието ни е да останем тук. Дразня се, когато хората подценяват Мауро, при положение, че той е желан от трите най-добри отбора в света. Ще видим какво ще се разберем с Интер. Той може да преподпише, а може и да си тръгне. Желанието ни е да остане, но е добре да вземем решение преди да излезем във ваканция", добави съпругата на Икарди.

Припомняме, че Икарди не попадна в окончателния състав на Аржентина за световното първенство в Русия това лято.