Масимилиано Алегри говори за всичко най-важно преди голямото дерби на Италия между неговия Ювентус и Интер. "Бианконерите" намериха своя ритъм след колебливото начало, а "нерадзурите" посрещат своя съперник в приповдигнато настроение, след първата си победа в Шампионската лига този сезон.

"Още не съм решил състава, може би ще реша утре сутринта. Ще бъде хубава вечер, ще има много зрители и страхотна атмосфера. Има много очаквания към нас. Според мен Интер все още е фаворит за Скудетото, а това ще бъде важен тест. Няма да е решаващ мач, но победата ще е голяма крачка напред", започна Алегри.

"Няма напрежение, има само очакване да изиграем страхотен мач. Надяваме се да си осигурим положителен резултат. За мен ще бъде вълнуващо, приятно е да преживявам тези мачове. Джеко е играч, който знае как да играе футбол и се съчетава добре с Лаутаро"

"Дибала ще бъде на разположение, той е добре, направи две тренировки с отбора. В защита всички са добре също. Де Лихт може да играе отдясно в тройка защитници. Ще видя Рабио днес, след отрицателния тест. Артур повишава качеството на състава, той е много полезен, трябва да се върне в оптимална форма", завърши пресконференцията си специалистът от Ливорно.