Сестрата на Диего Симеоне – Наталия, даде да се разбере, че нейният брат е в готовност да поеме италианския Интер Милано.

Наталия направи това изказване пред седмичното списание Fourigioco, като сподели това от първа ръка, след като е говорила с брат си.

„Рано или късно това ще стане факт и Диего ще ръководи Интер. Той го е споделял неведнъж и е въпрос на време да стане. Той обожава Милано и би се върнал да живее отново там. Интер е отборът, който наистина иска да ръководи, но следи отблизо изявите и на Лацио”, сподели Наталия.

Диего Симеоне игра за миланския тим между 1997-а и 1999-а година, а в последвалите четири сезона носи фланелката на римските „орли”.

„Атлетико Мадрид? В края на краищата страстта винаги побеждава. Диего е там от седем години и е един от най-добрите треньори в света. Мисля, че ще остане още време там, защото има да свърши още много работа”, заключи Наталия Симеоне.

Контрактът на Диего Симеоне с мадридския тим е до 2020 година, като той помоли да бъде скъсен, след като първоначално бе заложен до 2022 година. Спекулациите