Ерата на легендарния президент на Интер Масимо Морати приключи днес и дали заради, дали поради друга причина, но "нерадзурите" се издъниха в първия си мач след оттеглянето на петролния магнат. 

Те завършиха при нулево равенство у дома срещу френския Сент Етиен в мач от третия кръг на груповата фаза на Лига Европа. Този резултат сгъсти облаците над главата на наставника Валтер Мадзари. 

Първата част не предложи особени емоции на феновете, като повече могат да съжаляват гостите. Първият шанс обаче беше за Мауро Икарди от Интер, но вратарят се справи. След това Кевин Теофил Катерин и Франк Табану изпуснаха да се разпишат за французите. 

През втората част нещата се развиха по подобен начин. В средата на вторите 45 минути Здравко Кузманович стреля много добре, но вратарят Стефан Руфие се справи блестящо и изби. 

Между 69-та и 70-та минути обаче "зелените" пропиляха много хубави шансове. Първо Франк Табану, а после Ромен Амума изпуснаха за тима си, като Хуан Карисо се представи на висота и отрази. 

Така двата тима останаха с по една точка от този безголов мач. Това позволи на "нерадзурите" да съберат седем точки в актива си, което още ги оставя на върха. Сент Етиен е трети с три, а на второто място е азербайджанският Карабах Агдам с четири. На дъното е Днипро само с един пункт.