Президентът на Интер Ерик Тохир изрази задоволството си от трансферите на тима му през зимата.

"Нашата цел бе да вземем още талантливи играчи, и да станем още по-конкурентноспособни, на терена, и извън него. И мисля, че това е един добър старт на въпросния процес," заяви Ерик Тохир.

"Искам да изкажа благодарности към футболистите, които ни напускат. Бе важно да им дадем шанс да играят и да се развиват някъде другаде, с надеждата, че ще израснат. Може би някои от тях ще се върнат при нас в бъдеще," добави той.

"Много съм щастлив, че взехме Ернанес и Данило Д`Амброзио. Вярвам, че и двамата ще ни донесат необходимото равновесие и опции. Приветствам ги с добре дошли в семейството на Интер, и очаквам да видя техния принос на терена и в съблекалнята," заяви още босът на "нерадзурите".

"Ще продължим да следим всички аспекти около отбора. Тъй като се движим в нова посока, съм поставил пред нашата организация предизвикателството, да гледа в перспектива, а новите основи да са построени върху една солидна база. Вярваме, че така ще утвърдим статута на Интер като един от най-добрите отбори в света," завърши Ерик Тхир пред официалния сайт на Интер.