Ашли Йънг описа, че иска да покаже същите изяви в Интер, както са правили неговите идоли – Иън Райн и Пол Инс, след като е „преоткрил” себе си след януарския му транфер в Серия А. Крайният бранител играе за „нерадзурите”, след като премина от Манчестър Юнайтед, а също така се превърна в любимец на феновете след гола му срещу Лацио.

официален сайт на Лудогорец
17 снимки

„Когато бях малък, бях нападател и моят идол беше Иън Райт. Той играеше в Арсенал – отборът, който подкрепях в Англия. Исках да вкарвам и печеля като него, така че имам тази страст”, каза англичанинът пред сайта на италианския клуб.

„Преоткрих себе си в Интер и искам да бъда част от тази голяма история. Мога да играя на мног места по терена, така е”, допълни той.

Йънг е първият англичанин от Инс насам, който облича фланелката на Интер. „Винаги давам 100% от себе си на терена и искам да помагам на отбора си. Това ще продължа да го правя. Помня, когато Инс дойде в Интер – феновете го обичаха. Страстта, която показваше на терена и желанието му за победа, бяха невероятни. Винаги съм гледал италианските мачове още, откакто бях дете. Интригуващи са и си мислих как един ден ще имам възможност да играя в Италия и ето – сега съм тук. Денят, в който подписах, беше страхотен с този велик клуб. Мисля, че играчите, които са носили тази фланелка и са печелили всички тези трофеи правят отбора специален”, каза още Ашли Йънг.