Легендарният бразилски нападател Роналдо се пошегува, че е закупил Реал Валядолид, тъй като не е имал достатъчно пари да вземе италианския гранд Интер Милано.

Феномена взе контролния пакет от акции на Валядолид през изминалата година и говори пред италианските медии за един от бившите си клубове.

„Работиш, работиш и се учиш все повече и повече. Много съм зает, откакто съм във Валядолид, но искам тази си заетост. Никога не съм обмислям възможността да вляза в Интер. Клубът е в сърцето ми, но никога не бих направил нещо, в което няма да бъда сигурен, че ще мога да управлявам. Нямах и парите, с които да закупя отбора”, сподели през смях Роналдо.

„Затова продължавам с Валядолид. Интер израства, но пък Ювентус е на различно ниво пред другите отбори в Италия. Наполи се справя добре, но Юве са прекалено напред. Щастлив съм за Интер, въпреки че разочароваха в Шампионската лига. Надявам се феновете да изпитат радостни мигове час по-скоро. Равенството с ПСВ не бе очаквано, но е нормално да се случват такива изненади във футбола”, продължи Феномена.

„Треньорът Лучано Спалети е добър наставник, но като си в Интер, то ти си длъжен да побеждаваш винаги. Нужна е още по-сериозна еволюция, на която се надяваме всички, които обичаме този клуб. Мауро Икарди? Той е символът на отбора и е много важен играч. Не е лесно да продадеш такъв играч, който получава голяма заплата и струва доста пари”, завърши Роналдо Назарио де Лима.