Футболистът на Интер Стефан де Фрай сподели любопитни неща за себе си, след като използва интернет връзка, за да отговори на множество фенски въпроси на различни теми по време на принудителната пауза заради пандемията от коронавирус.

"Добре се чувствам при Антонио Конте, научавам много неща от него, както е при всички други. Щастливи сме и се опитваме да го следваме. Милан Шкриниар е много силен защитник и се уча доста от него. Удоволствие е да играя с него“, започна нидерландецът.

Gulliver/GettyImages
20 снимки

„До момента, за една седмица, съм прочел четири книги. Имаме много свободно време в момента, а на мен ми харесва да чета на терасата следобед. Обичам да чета за духовни неща. Има много играчи, които са трудни за опазване като Лионел Меси и Кристиано Роналдо, но с Килиан Мбапе също е много тежко, защото е много бърз“, продължи бранителят.

„Като малък винаги съм подкрепял Фейенорд, а след това играх за тях. Моят баща ми предаде страстта към футбола. Той е играл като момче и гледа доста мачове, включително и моите. Горд е с мен“, сподели той.

„Кой от двата ми гола в дербитата с Милан харесвам повече? Мисля, че тазгодишният е по-добър заради важността на мача. Губехме с 0:2, но обърнахме до 4:2. Беше приятно да вкарам за 3:2. Започнах като нападател, след което станах халф. На 16 години се превърнах в бек, а докато пробия в първия състав, вече бях централен защитник. Футболът ми беше първият спорт като дете, но също така играех тенис. Накрая трябваше да избирам между двата спорта", каза още Де Фрай.