Ръководството на Интер съвсем сериозно планира да отправи оферта до Пари Сен Жермен за плеймейкъра Хавиер Пасторе. Почти сигурно предложението ще бъде за бартерна сделка, която ще прати Жоао Марио в посока „Парк де Пренс”.

ПСЖ готов с януарската разпродажба

„Нерадзурите” направиха добър старт на сезона и въпреки че трябва да внимават с финансовия феърплей на УЕФА, те планират някои инвестиции през януари. Почти сигурно изглежда пристигането на Рамирес под наем от Дзянсу Сунинг, тъй като и двата клуба принадлежат на „Сунинг Груп”. Понастоящем бразилецът се мъчи с травма в коленните връзки, но се очаква да бъде готов за игра до 3  седмици.

Следващата стъпка би трябвало да бъде именно Пасторе. По информация на „Кориере дело спорт” техническият съветник Валтер Сабатини и спортният директор Пиеро Аузилио буквално били полудели по аржентинеца. Треньорът Лучано Спалети също иска човек на позицията „трекуартиста”, а според всички 28-годишният аржентинец пасва идеално на профила.

Хавиер Пасторе може да продължи кариерата си в Челси

В Интер планират да се възползват от факта, че спортният директор на ПСЖ Антеро Енрике е голям фен на Жоао Марио и затова ще включат португалския национал в сделката. Под ръководството на Спалети Марио има едва 3 мача като титуляр в Серия А.