Президентът на Интер Стивън Жан настоя, че не съществува сценарий, който може да прати звездата на отбора Мауро Икарди в Ювентус.

Спекулацията беше подхранена от реплика на спортния директор при „бианконерите” Фабио Паратичи, който заяви, че през лятото ще следи изкъсо ситуацията с аржентинския нападател, от когото беше отнета капитанската лента на „нерадзурите”. В резултат той отказа да пътува за мача срещу Рапид Виена от Лига Европа, а оттогава не е контактувал с шефовете на тима.

В понеделник Интер проведе среща на директорския борд, след която Жан беше доста ясен в посланието си. „Във футбола няма как да кажеш, че никога няма да правиш бизнес с Юве”, заяви китаецът.

„Въпреки това в този конкретен случай няма никакъв шанс Икарди да премине в Ювентус. Говорихме си много през миналата седмица и искаме да подчертаем това.”

„В момента преговаряме за нов договор с Интер, но нашата философия винаги е била, че колективът е над индивидуалностите. Наша трансферна кампания през лятото ще бъде много по-успешна от миналогодишната”, заяви Жан.