Половинката на нападателя на Интер Уанда Нара, която е в ролята и на негов агент, категорично опроверга слухове, че голмайсторът не е направил трансфер в Реал Мадрид по нейна вина.

Както е известно, по-рано в испанското издание Marca се появи подобна информация, а същата медия потърси русокосата дама и я помоли за коментар.

„Това, че Мауро не е отишъл в Мадрид по моя вина е абсолютно невярно. Ние изпитваме голям респект към Реал Мадрид“, лаконично обясни Нара.

Уанда Нара и Мауро Икарди

източник: Gulliver/Getty Images

Ситуацията, в която се намира сега Икарди е доста деликатна. Той не може да се разбере с „нерадзурите“ за новия си договор. Последните слухове са, че Интер е взел решение да продаде нападателя през летния трансферен прозорец, тъй като всички неуредици около бъдещето му създават напрежение в съблекалнята. За интерес към Икарди се говори отстрана не само на Реал Мадрид, но и на Челси, Ювентус и Наполи. В миналото се твърдеше, че аржентинецът е попадал в полезрението и на ПСЖ, и Манчестър Юнайтед.

Договорът на Икарди с Интер е до лятото на 2021 година. През настоящия сезон в Серия А 26-годишният Икарди има 20 мача, в рамките на които е отбелязал 6 гола.

Интер вече търси заместник на Икарди